Prøv en Writers Walk

Tilmeld nyhedsbrev

Få en smagsprøve på en Writers Walk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg dig en video, hvor jeg guider dig gennem din egen Writers Walk.

Du får link til en video, som du skal starte i begyndelsen af din vandretur. Undervejs skal du sætte den på pause et par gange, mens du udfører de opgaver, jeg giver dig.

Videoen koster dig kun din mailadresse. Så vil jeg fremover sende dig tips til at skrive og vandre. Og har du ikke længere brug for vandre- og skrivetips, kan du altid afmelde dig igen.

Nyhedsbrev - Writers Walk

Testimonials

Sådan har andre oplevet Writers Walk

Gode skriveøvelser

Jeg har været på en Writers Walk med Birgit i Boller skov. Det var en smuk naturoplevelse. Stemningen på hele turen var rolig og afstressende. Der var mulighed for at snakke med de andre deltagere, og der var afsat tid til stilhed, hvor vi alle kunne nyde naturen og få ro til at tænke.

Vi fik gode skriveøvelser undervejs på turen og fik indblik i hinandens skriverier. Det var virkelig sjovt at høre. Skrivestil og hvordan vi havde løst øvelserne var vidt forskellige. Jeg blev helt klart inspireret til at komme i gang med at skrive - og kunne godt forestille mig et længerevarende forløb.

Camilla Simonsen, Tekstsprutten/Camillasimonsen.com

En tur der gik rent ind

Jeg nød virkelig meget vores Writers Walk. Jeg gik hjem med en dejlig følelse i krop og sjæl, din rolige facon på turen og dine inspirerede skriveøvelser.
Jeg har selvfølgeligt tænkt på, hvorfor din tur gik rent ind hos mig.

Jeg tror det var fordi der ikke på noget tidspunkt blev lagt et pres på at vi skulle præsterer. Du havde nogle klare udmeldinger, hvor og hvornår vi skulle skrive. Du havde fundet steder, hvor vi skulle skrive og hvad vi skulle tage udgangspunkt i.

Dit koncept med at blande natur og skrivning sammen passer fint til mig og jeg tror at mange vil føle det samme. Følelsen at velvære i sindet som naturen kan give, blandet med ord som bliver gemt på papiret, det kan kun være godt for os som føler verden vibrerer og gerne vil fange de lyriske strofer og fastholde dem.

Aase Nørgaard, Vejle

Megagod kombination

Jeg oplevede, at Writers Walk gav mulighed for fordybelse. Samtidig var det spontane i opgaverne meget inspirerende. Skrivning er for mig en nydelse i sig selv. Men det kan også være et middel til noget andet i livet.
Det er både en terapiform og noget, jeg gerne vil blive bedre til. Jeg opdagede, at jeg ikke har en skriveblokering, når bare rammerne og opgaven er de rigtige.
Opgaverne ramte helt i plet for mig. Det var overraskende, hvor forløsende især den første var for mig. Jeg var også glad for balancen mellem at tale og tie, mens vi gik.

Tinna Knudsen

Skriveri i eget tempo

For mig var Writers Walk på Endelave en fantastisk oplevelse, afslappende, afstressende. Min egen tid, hvor jeg blev forkælet og holdt en pause fra hverdagen.

Lyset, stilhed og hvor kommer jeg fra, hang sammen. Det med forundring var et andet tema. Men en øvelse i opmærksomhed på hvad jeg ser.

Jeg vil beskrive en Writers Walk som skriveri i eget tempo og stor inspiration fra naturens side, hvor du, Birgit, er en god formidler.

Susanne Pedersen, lærer

Et dejligt frikvarter

Writers Walk på Endelave var et dejligt frikvarter, fordybelse, Ulla-tid, ro til at tænke tanker og mærke efter. SKØNT med frisk vind og naturen!

Skriveøvelserne havde gode emner, som var nemme at forholde sig til. Inspirerende at høre lidt om, hvad de andre havde gjort sig af tanker.

Jeg synes, det var SUPER godt at gå i stilhed eller have begrænsninger i samtaleemner, det skal du endelig holde fast i 🙂

Ulla Sørensen, sales manager

Writers Walk - Troldeslugten - kvadrat
Konceptet

Læs mere

Writers walk - notesbog - kvadrat
Skriveøvelser

Læs mere

Writers Walk - Lyng - Øvre - Endelave - kvadrat
Vandring

Læs mere

Writers Walk - Hortensia med dråber - kvadrat
Årstider

Læs mere

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.