Hvad siger andre?

Testimonials

”Jeg bruger stadig læringen arbejdsmæssigt og privat”

Det blev en skøn dag på Endelave på Writers Walk, som gav så uventet meget med hjem i bagagen.

En helt særlig dag i frihed, der som ekstra bonus har givet mig mere mod til at være fri i nogle situationer, fordi jeg turde springe ud i skrivningen og sætte af hurtigere, end jeg ellers ville gøre nogle gange. Så jeg bruger stadig al læringen i det daglige, både arbejdsmæssigt i mit eget firma og privat.

Roen over dagen var særlig,alle sanser blev vakt til at opleve og nyde al natur og al læring ifm vore skriv, den grundige instruktion af Birgit og hendes både utrolige viden og samtidig så behagelige væsen.

Jeg vil betegne dagen som en utrolig fin helhed grundet en gennemført planlægning.

At Birgit på fineste måde viste, hvor enkel og givende en dag med skriveøvelser og nærvær på den flotte ø langt væk fra dagligdagen kan være, og som formår fortsat at sidde i en, selvom det nu er over et år siden, jeg var med der. Jeg kan derfor klart anbefale at prøve en tur på Writers Walk

Alice Brigsted, ejer af Alice’ Rene Linier

Alice Brigsted - testimonial om Writers Walk
skriveøvelser på vandring - blomster
“Manner for en oplevelse!”

Hvornår var du sidst i flow? Du ved, dér hvor alting lykkes og bare glider som smurt i olie – og alt andet bli’r ligegyldigt. Et flow som overfylder hjernen med dopamin og endorfiner, og hvor man kan det hele. Alt.

? ? ?

Jeg var der i går. Og ikke bare lige, men HELE dagen – JA, for sgu – i flow hele dagen !!! Og jeg er stadig 198% høj på oplevelsen: Writer’s Walk på Endelave – så dagen startede alt for tidligt og med langt mere bilkørsel end sundt (for mig) – og så lige en times færgefart. Men så! Jeg siger jer: Den bedste dag meget, meget længe. Vandring i smuk natur kombineret med stilhed (- også snak indimellem, bevares 😉) og guidet flowwriting.

Og det virkede. Jeg kom i det vildeste flow – runners’ high gone wild – og jeg har ingen planer om at lande igen foreløbig 🙂 ( – eller: Jeg skal ha fundet de samme knapper at dreje på i hverdagen.)

Mette Lindquist, tekstforfatter 

”Nu skal jeg skrive min bog”

Jeg kom hjem fra retreatet med en følelse af, at jeg skal komme i gang med at skrive min bog. Jeg skal tro på, at jeg kan.

Det var en fantastisk oplevelse med mange magiske oplevelser i samme “pakke”. At vandre i den skønne natur gjorde virkelig noget ved måden, jeg fik skrevet på. Samværet med de andre gjorde det kun bedre.

Holmely var også en meget unik oplevelse. Der blev vitterlig fortalt “røverhistorier” (oversat – kvindehistorier) ved bålet. Det er meget specielt det, I hver især har at byde på – det er unikt.

Kirsten Spøer, kommende forfatter

Testimonial Kirsten ved Bryrup sø
Skrivende på strand Endelave
“Overraskende hvor meget man kan nå”

Skriveøvelserne var meget effektive – det overraskede mig, hvor meget, der kan produceres på 10 minutter. Temaerne var rigtig fine. Det er faktisk rigtig svært at sige, hvilken jeg bedst kunne lide. Det var interessant med så forskellige temaer, også at se, at der alligevel skriver sig en rød tråd ind. Det mest overraskende, i positiv forstand, for mig var nok den om planterne – det var spændende, hvor meget den gav ‘adgang’ til.

Jeg har anbefalet psykologer afprøvning af konceptet, fordi det var spændende at mærke, hvor nem adgang der er, når man skriver efter vandring.

Louise, psykolog

“Vores medlemmer var vilde med konceptet”

I Det Modige Selskab (Netværk for kvindelige selvstændige med holistisk tilgang til forretningsudvikling) har vi afholdt et Writers Walk arrangement sammen med Birgit. Det var en virkelig fed oplevelse.

Alle deltagere skulle arbejde på deres “Om Mig”-side til deres virksomheder, og Birgit gav os konkrete skriveøvelser som til sidst blev spundet sammen til en ny tekst til hjemmesiden. Det var en rigtig spændende måde at arbejde på, og vores medlemmer var vilde med konceptet. Birgit er både sød, nærværende og professionel i sin måde at være på, og hendes metoder er meget effektive til at åbne for sindet og lade ordene flyde.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Birgit.

Zoey Elinor, Medejer af Det Modige Selskab

Det modige selskab på Writers Walk
Testimonial Annette skrivende ved træ
 “Jeg troede ikke, jeg var i målgruppen”

Jeg synes, du har et fantastisk koncept, Birgit.

Jeg havde nok ikke set mig selv som målgruppen på Writers Walk, men nærværet i naturen, vandringen og faciliteringen ansporer til kreativitet og refleksion, uanset hvor i livet man er. Uanset om man ellers skriver eller ej.

Det kan noget særligt, fordi man kan bruge Writers Walk til en reflektiv pause.

Annette Rosendal, iværksætter og designer

”Utrolig godt tilrettelagt”

Writers Walk på Endelave var utrolig godt tilrettelagt med nogle gode skriveøvelser og smuk natur. Du har sådan et sødt væsen, som i sig selv skaber tryghed.

Jeg synes, det var rigtig gode oplæg til at skrive. Det er sjovt at lade tankerne flyde på papir. Oplæggene åbnede for at man kunne give sig selv lov til bare at skrive alle de tanker ned, som dukker op. Virkelig sjovt og godt.

Omgivelserne på Endelave er utrolig gode.

Anne, psykolog

Testimonial Anne på Endelave strand
Testimonial Helle ved afslutning Kyststien
“Et gennemført koncept”

Hele konceptet er gennemført. En flot notesbog, en kork-kuglepen og en træbrik til at afrunde det hele. Det var virkelig godt. Jeg brugte tippet til bare at blive ved at skrive også selvom jeg gik i stå. Så kom der alligevel noget.

En dejlig dag med fokus på MIG. En dag med flow. En dag for mig selv med de ting jeg godt kan lide: At gå og at skrive.

Helle Jørgensen

 

”Retreat jeg vil leve højt på længe”

Det der sidder tilbage i mig efter retreatet på Holmely med Writers Walk er fællesskabet og tilliden blandt deltagerne, den fantastiske gåtur og skriveøvelserne. Det var meget passende med gå-afstanden mellem skriveøvelserne. Jeg nød også rigtig meget aftenen med fælles madlavning, bål og røverhistorier.

Alt i alt en god og givende oplevelse, som jeg vil leve højt på længe.

Merete Svenningsen, forfatter

Testimonial fra Merete - Skrivende-på toppen af Bryrup
Testimonial Gitte ved stranden
“Luksus oplevelse!”

Jeg kørte hjem fra dagens Writers Walk med en overordnet rigtig dejlig følelse i krop og sind.

Det var en luksus oplevelse, jeg vil anbefale til alle, der kan lide at skrive og udtrykke sig med ord.

Gitte Klit, marketing- og udviklingsansvarlig

 

“Magisk og berigende”

Med få ord vil jeg beskrive retreatet som: Magisk, berigende, inspirerende og dejligt.

Jeg var fyldt med glæde og taknemmelighed. Jeg følte mig inspireret og forbundet. Jeg nød virkelig den lidt krævende vandretur, især vores silent walk. Også skriveøvelserne var dejlige og satte gang i yderligere refleksion.

Jeg nød hele dagen med vandring og skriveøvelserne.

Dorte Uldall, coach og forfatter

Testimonial for Retreat skrivepause i det grønne
Testimonial Heidi i Boller slotspark
“En lille tidslomme”

En helt igennem fantastisk oplevelse med stort nærvær, indlevelse, tid og rum til refleksion og inspiration🦋🙏 Hvis du længes efter ro, at genfinde din lyst til at skrive, formidle eller blot sætte ord på det der fylder, betyder og banker på, kan en Writers Walk vise vejen og måske åbne op for noget uforløst i dig🌸

Rammerne sættes på smukkeste vis; sanserne vækkes og fantasien får frit løb. Et fantastisk møde med 2 fine kvinder, der hurtigt talte samme sprog, delte og sammen skabte en lille tidslomme, som jeg genbesøger i mine tanker, imens smilet finder vej til mit ❤️ og skaber glæde i mit sind🙏. Den lille sorte bog er nu med mig på mine ture og mit helt eget ord MÆRK har taget bo i min bevidsthed og er blevet min følgesvend🧚‍♀️. Tak Birgit❤️🙏

Heidi Gøta, pædagog

 

Testimonial - Jane ved Kyststien
“Dygtig guide og engagerede deltagere”

Writers Walk er et rigtig godt koncept. God hjælp til at få hul på skriveriet og hygge sig med det.
Skønt at kombinere skrivningen med frisk luft. Motion og dejlig natur.

Fin dynamik med en dygtig guide og engagerede deltagere.
Dejligt lille hold. Rart med nye ideer og input fra guide.

Jane Damsted, socialpædagog

“Et dejligt frikvarter”

Writers Walk på Endelave var et dejligt frikvarter, fordybelse, Ulla-tid, ro til at tænke tanker og mærke efter. SKØNT med frisk vind og naturen!

Skriveøvelserne havde gode emner, som var nemme at forholde sig til. Inspirerende at høre lidt om, hvad de andre havde gjort sig af tanker.

Jeg synes, det var SUPER godt at gå i stilhed eller have begrænsninger i samtaleemner, det skal du endelig holde fast i 🙂

Ulla Sørensen, Sales Manager

blok og pen
skriveøvelser på vandring - blomster
“En tur der gik rent ind”

Jeg nød virkelig meget vores Writers Walk. Jeg gik hjem med en dejlig følelse i krop og sjæl, din rolige facon på turen og dine inspirerede skriveøvelser.

Jeg har selvfølgeligt tænkt på, hvorfor din tur gik rent ind hos mig.

Jeg tror det var fordi der ikke på noget tidspunkt blev lagt et pres på at vi skulle præsterer. Du havde nogle klare udmeldinger, hvor og hvornår vi skulle skrive. Du havde fundet steder, hvor vi skulle skrive og hvad vi skulle tage udgangspunkt i.

Der var ingen pres på os om at læse op, men jeg lærer også ved at høre hvad andre har skrevet, men jeg kan godt se, at vi ikke kan gå så langt og bruge mere tid til at lytte på de andres tekster, på samme tid.

Dit koncept med at blande natur og skrivning sammen passer fint til mig, og jeg tror, at mange vil føle det samme. Følelsen af velvære i sindet som naturen kan give, blandet med ord som bliver gemt på papiret, det kan kun være godt for os, som føler verden vibrere og gerne vil fange de lyriske strofer og fastholde dem.

Aase Nørgaard, pensionist og forfatter

 

Testimonals Writers Walk - anemoner
“En megagod kombination”

Jeg oplevede, at Writers Walk gav mulighed for fordybelse. Samtidig var det spontane i opgaverne meget inspirerende. Skrivning er for mig en nydelse i sig selv. Men det kan også være et middel til noget andet i livet.

Det er både en terapiform og noget, jeg gerne vil blive bedre til. Jeg opdagede, at jeg ikke har en skriveblokering, når bare rammerne og opgaven er de rigtige.

Opgaverne ramte helt i plet for mig. Det var overraskende, hvor forløsende især den første var for mig. Jeg var også glad for balancen mellem at tale og tie, mens vi gik.

Tinna Knudsen, Udviklingskonsulent, cand.mag.

 

“Gode skriveøvelser”

Jeg har været på en Writers Walk med Birgit i Boller skov. Det var en smuk naturoplevelse. Stemningen på hele turen var rolig og afstressende. Der var mulighed for at snakke med de andre deltagere, og der var afsat tid til stilhed, hvor vi alle kunne nyde naturen og få ro til at tænke.

Vi fik gode skriveøvelser undervejs på turen og fik indblik i hinandens skriverier. Det var virkelig sjovt at høre. Skrivestil og hvordan vi havde løst øvelserne var vidt forskellige.

Jeg blev helt klart inspireret til at komme i gang med at skrive – og kunne godt forestille mig et længerevarende forløb.

Camilla Simonsen, iværksætter

Testimonials Writers Walk - bro
Testimonals Writers Walk - skrivehånd
“Skriveri i eget tempo”

For mig var Writers Walk på Endelave en fantastisk oplevelse, afslappende, afstressende. Min egen tid, hvor jeg blev forkælet og holdt en pause fra hverdagen.

Lyset, stilhed og ‘hvor kommer jeg fra’ hang sammen. Det med forundring var et andet tema. Men en øvelse i opmærksomhed på hvad jeg ser.

Jeg vil beskrive en Writers Walk som skriveri i eget tempo og stor inspiration fra naturens side, hvor du, Birgit, er en god formidler.

Susanne Pedersen, lærer

Prøv det selv! Få en smagsprøve på Writers Walk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg dig en video, hvor jeg guider dig gennem din egen Writers Walk.

Du får link til en video, som du skal starte i begyndelsen af din vandretur. Undervejs skal du sætte den på pause et par gange, mens du udfører de opgaver, jeg giver dig.

Videoen koster dig kun din mailadresse. Så vil jeg fremover sende dig tips til at skrive og vandre. Og har du ikke længere brug for vandre- og skrivetips, kan du altid afmelde dig igen.

Nyhedsbrev - Writers Walk

Kontakt mig her!

1 + 1 =

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.