Fælles aktivitet bringer jer videre

Writers Walk for jeres gruppe

Udsigt - koncept - Writers Walk
Tilpassede ture for grupper

Kombinationen af at vandre og skrive kan også bruges som aktivitet i forbindelse med udvikling i en gruppe, der kender hinanden i forvejen. Så bliver det muligt at arbejde med specifikke emner, som vi aftaler på forhånd.

På Writer’s Walk går vi i naturen og holder pauser undervejs for at skrive. Sætter I som gruppe et mål om at arbejde med et bestemt emne, så er det dét, opgaverne kommer til at handle om.

Det giver mulighed for fordybelse og plads til at den enkelte arbejder med sit eget. I opsamlingen er der plads til, at alle bidrager med individuelle input.

På individuelt tilpassede ture til grupper, hvor deltagerne har et vist kendskab til hinanden eller har fælles referenceramme, er det muligt at være flere deltagere end de normalt otte.

Gruppeture kan tilpassede fx. foreninger, mindre organisationer eller afdelinger i større virksomheder, fx Marketing eller HR.

“En rigtig spændende måde at arbejde på”

I Det Modige Selskab (Netværk for kvindelige selvstændige med holistisk tilgang til forretningsudvikling) har vi afholdt et Writers Walk arrangement sammen med Birgit. Det var en virkelig fed oplevelse.

Alle deltagere skulle arbejde på deres “Om Mig”-side til deres virksomheder, og Birgit gav os konkrete skriveøvelser som til sidst blev spundet sammen til en ny tekst til hjemmesiden. Det var en rigtig spændende måde at arbejde på, og vores medlemmer var vilde med konceptet. Birgit er både sød, nærværende og professionel i sin måde at være på, og hendes metoder er meget effektive til at åbne for sindet og lade ordene flyde.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Birgit.

Zoey Elinor, Medejer af Det Modige Selskab

Det modige selskab på Writers Walk

Sådan foregår en Writer’s Walk

På infografikken kan du se en skematisk oversigt over en Writer’s Walk.

Vi mødes ved det aftalte sted og hilser på hinanden, før vi begynder dagens vandring.

Efter nogle kilometer stopper vi og holder første skrivestop. Vi skriver 10 minutter og tager en opsamlende snak om øvelsen bagefter.

Så går vi videre. Det kan være en silent walk med plads til fordybelse.

Efter en tid stopper vi igen og laver næste skriveøvelse med udgangspunkt i dagen og stedet. Der er skrivning i 10 minutter og efterfølgende samtale.

Alt efter strækningen af dagens Writer’s Walk kan der være en eller flere skrivestop mere. Vi lægger også spisepause ind og slutter ofte af med kaffe og kage.

En gruppetur kan tilpasses til forskellige naturområder og kan også deles op over flere dage.

 

Writers Walk infografik

Har du spørgsmål vedr. Writers Walk, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig her!

10 + 10 =

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.