Gå og skriv på Writers Walk

Aktuelle vandreture

Tag med på Writers Walk

En Writers Walk er en vandretur med indlagte skrivepauser. Se en skematisk oversigt over, hvordan en tur kan forløbe i grafikken. Jeg tilbyder ture af forskellig længde på flere lokaliteter.

To ture er på fastlandet ved den jyske østkyst omkring Horsens. De øvrige ture foregår på øen Endelave, der ligger ud for Horsens fjord.

Turen til Endelave kræver en færge. Her kommer du allerede på rejsen ned i gear og bliver klar til den helhedsoplevelse, som en Writers Walk giver dig. Sejlturen varer en god times tid og starter i Snaptun. Jeg tager imod på havnen på Endelave, men færgebilletten er inkluderet i din pris.

Alle Writers Walks er inklusiv forplejning og skrivemateriale (notesbog og pen).

Målgruppe: Alle der har lyst til at skrive, være i naturen og kan gå 5 km i almindeligt tempo (4,5-5 km/time). Vi holder lange pauser undervejs.

Deltagerantal: Max 8

Priser

695,- for Writers Walk på fastlandet (halv dag)

1.295,- for Writers Walk på Endelave (hel dag inkl. færge)

Priser er inkl. moms.

Se oversigten over aktuelle datoer herunder. Udfyld tilmeldingsformularen for at tilmelde dig. Du modtager bekræftelse hurtigst muligt herefter.

Sådan foregår en Writers Walk

Writers Walk – Kyststien fra Snaptun, 10 km

Tirsdag d. 14. december 2021, kl. 10-15 – Tilmeldingsfrist: 7. december 2021

Tilmeld dig en Writers Walk her

5 + 14 =

Skrivende i skoven - Writers Walk

Betingelser i forbindelse med køb hos Writers Walk

Ved tilmelding skal du angive en personlig mailadresse, som anvendes til udsendelse af kvittering, program og evalueringsskema. Vær opmærksom på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

Tilmeldingen er bindende, og deltagergebyret refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan tilmeldingen overdrages til en anden. Writers Walk skal have besked om overdragelse af tilmelding hurtigst muligt på mail: kontakt@writerswalk.dk.

Betaling sker i forbindelse med tilmelding.

Aflysning/flytning af Writers Walk-aktivitet

Writers Walk forbeholder sig ret til at flytte en Writers Walk eller andre aktiviteter til en anden dag i tilfælde af dårligt vejr (fx dagsregn), som umuliggør gennemførelsen af udendørs aktivitet. Deltagerne får mulighed for at vælge en anden, tilsvarende Writers Walk, hvis den nye dato ikke passer.

I tilfælde af aflysning pga. sygdom eller andet uforudset fra kursusholders side, refunderes det fulde beløb til deltagerne.

Fotografering under kurser og aktiviteter

Writers Walk forbeholder sig ret til at tage billeder i forbindelse med kurser og aktiviteter. Hvis du som deltager ikke ønsker at blive fotograferet, bedes du give besked inden kursets start. Billederne bruges på www.writerswalk.dk og evt. i trykte materialer.

Overtegning
Hvis der ikke er plads på en vandretur, får du besked med det samme.
Ved for få tilmeldinger forbeholder Writers Walk sig ret til at udskyde eller aflyse en tur med et varsel på én uge (syv dage).

Yderligere information
Har du brug for uddybende information er du velkommen til at kontakte Writers Walk på kontakt@writerswalk.dk eller tlf. 26 13 72 60.

Forbehold for ændringer
Writers Walk tager forbehold for ændringer og fejl.

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.