En sjælden perle

Writer’s Walk på Reballegaard

Book din vandretur

Onsdag den 14. august 2024

Derfor skal du tage med

‘Gå og skriv ved Reballegaard’ er turen for dig, der vil opleve en særlig vandring på et eventyrligt sted langt ude på landet nord for Horsens.

Reballegaard er et gammelt herresæde udenfor Søvind, som igennem tiderne har haft mange funktioner. Her er Tine Svensson og hendes mand, som tredje generation på stedet, i gang med at omdanne den tidligere konventionelle svinegård til et regenerativt samlingssted med respekt for naturen og fokus på gode oplevelser.

Reballegaards private skov

Vi mødes på Reballegaard og går i den private skov, der hører til gården. Den smukke skov er kuperet og byder på masser af historier, som vi vil tage udgangspunkt i på vores Writer’s Walk. Vi besøger Grundlovspladsen og Tine fortæller om den lille landsby, der har ligget i skoven. Vi skal også holde pause, der hvor det gamle tehus til herskaberne lå tilbage i tiden.

Skriveøvelserne på turen handler om den gode historie. Vi vil lade fantasien få frit løb og mærke den rene skriveglæde. Naturen og de fine omgivelser hjælper kreativiteten på vej.

Tine Svensson er uddannet naturterapeut og undervejs vil hun introducere små øvelser, der er med til at øge opmærksomheden på den omgivende natur op og bringe sanserne i spil.

Tilbage til oversigten over alle vandringer

Tine og Birgit - Writers Walk på Reballegaard

Turen inkluderer: Forplejning (sandwich, drikke, kage, kaffe), skrivematerialer og facilitering. 

Målgruppe: Alle der har lyst til at skrive, være i naturen og kan gå min. 5 km i kuperet terræn. Vi holder lange pauser undervejs.

Deltagerantal: Max 10 deltagere

Guide/facilitator: Naturterapeut Tine Svensson, Reballegaard, og cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Pris

995 kr. (inkl. moms)

Tilmelding: Se oversigten over ture herunder. Udfyld tilmeldingsformularen for at tilmelde dig. Du modtager bekræftelse hurtigst muligt herefter.

Program

  • Vi mødes på Reballegaard kl. 10.
  • Efter en kort introduktion begynder vandreturen.
  • Undervejs holder vi fire skrivepauser, hvor du bliver guidet gennem øvelserne.
  • Vi spiser frokost ca. midtvejs på turen i skoven.
  • Vi afslutter med bålhygge i parken ved Reballegaard med en afsluttende skriveøvelse.
Tine ved Reballegaard

Om Tine Svensson

Tine er uddannet fysioterapeut og har en kandidatuddannelse i sundhedsfremme med fokus på natur og sundhed. Hun har desuden en 1- årig naturterapeutuddannelse.

Tine er opvokset på Reballegaard, men efter at have boet mange år i København og et par år i New York, kom længslen efter at komme ud på landet. Omdrejningspunktet for den transformation Reballegaard er i gang med, er en smeltedigel af alle de kompetencer som Tine har samlet op undervejs i hendes forskelligartede virke.

Læs Tines gæsteblogindlæg “Naturterapi – er det ikke bare at kramme et træ?” her.

Tine Svensson-1

Giv et gavekort

Hvis du vil give en bæredygtig gave, der forandrer og glæder. Læs og bestil her.

Hvis du længes efter ro, at genfinde din lyst til at skrive, formidle eller blot sætte ord på det der fylder, betyder og banker på, kan en Writers Walk vise vejen og måske åbne op for noget uforløst i dig.
Heidi Gøta

Pædagog

Oplev magien ved at skrive i naturen på Reballegaard

Bliv inspireret af den smukke private skov og historiske omgivelser i følgeskab af kompetente guider.

Book din plads nu og lad din fantasi blomstre!

Tilmeld dig "Gå og skriv på Reballegaard" her

4 + 4 =

Skriv til din slægt Boller skov forår sti header

Betingelser i forbindelse med køb hos Writers Walk

Ved tilmelding skal du angive en personlig mailadresse, som anvendes til udsendelse af kvittering, program og evalueringsskema. Vær opmærksom på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

Tilmeldingen er bindende, og deltagergebyret refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan tilmeldingen overdrages til en anden. Writers Walk skal have besked om overdragelse af tilmelding hurtigst muligt på mail: kontakt@writerswalk.dk.

Betaling sker efter modtagelse af bekræftelse og faktura på Mobilepay: 649092.

Rabatter og tilbud kan ikke kombineres.

Aflysning/flytning af Writers Walk-aktivitet

Writers Walk forbeholder sig ret til at flytte en Writer's Walk eller andre aktiviteter til en anden dag i tilfælde af dårligt vejr (fx dagsregn), som umuliggør gennemførelsen af udendørs aktivitet. Deltagerne får mulighed for at vælge en anden, tilsvarende Writer's Walk, hvis den nye dato ikke passer.

I tilfælde af aflysning pga. sygdom eller andet uforudset fra kursusholders side, refunderes det fulde beløb til deltagerne.

Fotografering under kurser og aktiviteter

Writers Walk forbeholder sig mulighed til at tage billeder i forbindelse med kurser og aktiviteter. Hvis du som deltager ikke ønsker at blive fotograferet, bedes du give besked inden kursets start. Billederne bruges på www.writerswalk.dk og evt. i trykte materialer.

Overtegning
Hvis der ikke er plads på en aktivitet, får du besked med det samme.

Yderligere information
Har du brug for uddybende information, er du velkommen til at kontakte Writers Walk på kontakt@writerswalk.dk eller tlf. 26 13 72 60.

Forbehold for ændringer
Writers Walk tager forbehold for ændringer og fejl.

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.