Forkælelsesretreat for kvinder

Gå, skriv, nyd – med god tid

Kom helt ned i gear på dette skønne retreat

Her er muligheden for at stemple ud af hverdagen for at finde ro og fordybelse i naturen. Lade dig forkæle med en oplevelse ud over det sædvanlige i det smukke midtjyske landskab, hvor alt er lagt tilrette for dig.

Du skal kun koncentrere dig om at nyde og give tid til fordybelse.

Forkæl dig selv med natur og fordybelse

Opholdet begynder med en Writer’s Walk. Når du overgiver dig til naturen og skriver i den tilstand, vandreturen hensætter dig i, vil du opdage nye sider af dig selv. Ordene kommer af sig selv, hjulpet på vej af de skriveøvelser du får stillet, mens vi er derude under åben himmel. Skrivningen til dig selv kan give dig mange pludselige aha-oplevelser. Men øvelserne kan også gøre dig mere bevidst om dine udfordringer i livet såsom stress, sorg, ensomhed eller andet.

Vandreturen med skriveøvelser er ca. 14 km lang med fem skrivepauser undervejs. Turen foregår ved og omkring i det smukke gamle landsskab omkring Bryrup Langsø.

Bål og duften af sommer

Tilbage på Holmely skal vi spise lækker tapas med kød fra Skovgård (her går alle dyrene frit), ost fra Them og hjemmelavet tilbehør. Efter aftensmaden tænder vi bålet og sidder tæt omkring flammerne.

Der sker noget helt unikt i os mennesker, når vi samles om bålet. Det er som et vindue ind i vores fælles forfædres verden. Når vi sidder sammen om bålet kommer den gode samtale frem. Det kan være, at nogle gerne vil fortælle om deres oplevelser med skrivningen. Måske sidder man bare stille og fordøjer den gode mad og de store oplevelser dagen har budt på.

Vildmarksbadet er opvarmet og kan nydes med et glas bobler eller en af Holmelys gode gin & tonic.

Skrivning er den røde tråd i retreatet

På den Writer’s Walk, du kommer med på, er der fokus på dig, og hvordan du har det. Det skal handle om at være i nuet og at opleve, hvordan skrivning i naturen giver ny energi og forståelse af, hvor du er i livet. Vi kommer til at vandre ca. 14 km torsdag. En del af vandringen foregår som Silent Walk. Fredag kan du skrive i løbet af dagen, hvis du har lyst i  programmets huller til afslapning. På retreatets sidste dag laver vi to skriveøvelser, hvoraf den ene er opsamling på retreatet.

Skriveguide Birgit Juel Martinsen deltager under hele retreatet og er til rådighed for sparring, hvis du har et skriveprojekt, du arbejder på eller vil i gang med.

Sund mad med lokale råvarer

Under hele retreatet laves der sund mad oftest med lokale råvarer.

Forkælelsesretreat for kvinder - bålmåd

Mere om retreatet:

Tid: Torsdag den 3. august 2023 kl. 10 – lørdag den 5. august 2023 kl. 13

Sted: Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Retreatet inkluderer:

  • Overnatning i et af Holmelys tilbud (glampingtelt, anneks eller værelse – du vælger selv efter først-til-mølle-princippet)
  • Fuld forplejning af primært økologiske og lokale råvarer: 3 x frokost (sandwich og vand), 2 x kaffe og kage, 2 x aftensmad (hhv. tapas og bålmad), 2 x morgenmad
  • Writer’s Walk (skrivematerialer og facilitering)
  • Guidet cykeltur på el-cykel
  • Vildmarksbad
  • Yoga

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du bliver forkælet, men samtidig er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max 10 deltagere (gennemføres ved min. fire deltagere)

Guide/facilitator på Writers Walk: Cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Vært og guide på cykeltur og ginsmagning: Heidi Holm, Holmely

Pris

Kun 3.495 kr. inkl. moms (tillæg på 600 kr. for enkeltværelse)

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen for at tilmelde dig. Du modtager bekræftelse hurtigst muligt herefter. Vær opmærksom på, at der kan gå op til et døgn.

Seneste tilmelding torsdag den 20. juli 2023.

Program for retreatet

Torsdag den 3. august 2023

Ankomst til Holmely kl. 10.

Efter velkomst og introduktion går vi mod Bryrup Langsø, hvor vi skriver og vandrer på en unik Writer’s Walk. Undervejs spiser vi den mad, vi har fået med fra Holmely.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på Holmely, hvor der er indtjekning i de forskellige overnatningsmuligheder. Der er tid til et hvil efter dagens vandring og skrivning.

Om aftenen får vi et lækkert aftensmåltid bestående af tapas fra lokale leverandører af økologiske produkter. Vi tilbringer tid sammen omkring bålet. Sandsynligvis med en røverhistorie eller to.

Fredag den 4. august 2023

Torsdag morgen serveres en lækker morgenmad. Herefter er der mulighed for at deltage i en afstressende yogaundervisning under åben himmel.

Så går turen ud i området. Du kan vælge at tage med på en guidet cykeltur på el-cykel eller tage en køretur og få et historisk vingesus gennem bakkelandet omkring Gudenåen, Sukkertoppen og Klostermølle. Frokosten er sandwich, som kan medbringes og spises undervejs.

Inden aftensmaden er der tid til afslapning. Du kan skrive videre på noget af det, du er begyndt på eller slappe af i området. Måltidet er lækker mad tilberedt over bål.
Om aftenen hygger vi med spaaften og ginsmagning omkring bålet. Du kan hoppe i koldtvandskar og vildmarksbad under åben himmel.

Lørdag den 5. august 2023

Fredag formiddag efter morgenmaden laver vi en kort opsamlende Writer’s Walk i området med et par øvelser før afsked og udtjekning senest kl. 13. Frokosten består af en sandwich, som kan nydes på Holmely eller tages med til turen hjem.

Selvforkælelsesretreat for kvinder - vildmarksbad
Book din plads nu!

Selvforkælelsesretreat for kvinder

Torsdag den 3. august 2023 kl. 10 – lørdag den 5. august 2023 kl. 13

Vælg mellem overnatning i:

Tillæg på 600,- kr. for eneværelse – skriv i tilmeldingsfeltet, hvis du ønsker det.

Tag din veninde med til halv pris

Er I to, der tilmelder jer sammen, får I halv pris på den ene billet.

Det vil sige, I sparer 1.747,50 kr.

Stadig ledige pladser – tilmeld nu!

Holmely - bålhygge

Jeg kom hjem fra retreatet med en følelse af, at jeg skal komme i gang med at skrive min bog. Jeg skal tro på, at jeg kan.

Det var en fantastisk oplevelse med mange magiske oplevelser i samme “pakke”. At vandre i den skønne natur gjorde virkelig noget ved måden, jeg fik skrevet på. Samværet med de andre gjorde det kun bedre.

Holmely var også en meget unik oplevelse. Der blev vitterlig fortalt “røverhistorier” (oversat – kvindehistorier) ved bålet. Det er meget specielt det, I hver især har at byde på – det er unikt.

Kirsten Spøer

Kommende forfatter

Holmely - Bryrup Langsø skrivestop

Writers Walk

En Writers Walk kan hjælpe dig med at lukke munden på den indre kritiker, der fortæller dig, at du ikke er god nok til at skrive. I stedet lærer du, hvordan du altid kan komme videre med at skrive.

Som deltager skal du bare møde op med et åbent sind. Klar til at lade dig udfordre og mærke ordene strømme ud af dig. Du vil blive overrasket over, hvad der kommer frem, når du får de rette betingelser for at skrive.

Din skrivevejleder og guide på Writers Walk er Birgit Juel Martinsen.

Treetop - Holmely - overnatning

Holmely – overnatning i bakkelandet

Holmely er et unikt sted, hvor alle kan føle sig trygge ved at tage ud og overnatte i den danske natur. Her skabes minder og lugten af bål og jord tages med hjem i rygsækken.

Heidi har tidligere rejst som backpacker rundt i Europa, Afrika, USA, Canada og Mexico og har flere rygsække fuld af fortællinger.

Heidi Holm

Tilmeld dig "Retreat på Holmely" her

5 + 11 =

Skrivende i skoven - Writers Walk

Betingelser i forbindelse med køb hos Writers Walk

Ved tilmelding skal du angive en personlig mailadresse, som anvendes til udsendelse af kvittering, program og evalueringsskema. Vær opmærksom på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

Tilmeldingen er bindende, og deltagergebyret refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan tilmeldingen overdrages til en anden. Writers Walk skal have besked om overdragelse af tilmelding hurtigst muligt på mail: kontakt@writerswalk.dk.

Betaling sker efter modtagelse af bekræftelse og faktura på Mobilepay: 649092.

Rabatter og tilbud kan ikke kombineres.

Aflysning/flytning af Writers Walk-aktivitet

Writers Walk forbeholder sig ret til at flytte en Writer's Walk eller andre aktiviteter til en anden dag i tilfælde af dårligt vejr (fx dagsregn), som umuliggør gennemførelsen af udendørs aktivitet. Deltagerne får mulighed for at vælge en anden, tilsvarende Writer's Walk, hvis den nye dato ikke passer.

I tilfælde af aflysning pga. sygdom eller andet uforudset fra kursusholders side, refunderes det fulde beløb til deltagerne.

Fotografering under kurser og aktiviteter

Writers Walk forbeholder sig mulighed til at tage billeder i forbindelse med kurser og aktiviteter. Hvis du som deltager ikke ønsker at blive fotograferet, bedes du give besked inden kursets start. Billederne bruges på www.writerswalk.dk og evt. i trykte materialer.

Overtegning
Hvis der ikke er plads på en aktivitet, får du besked med det samme.

Yderligere information
Har du brug for uddybende information, er du velkommen til at kontakte Writers Walk på kontakt@writerswalk.dk eller tlf. 26 13 72 60.

Forbehold for ændringer
Writers Walk tager forbehold for ændringer og fejl.

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.