Forkæl dig selv

Retreat med Writers Walk på Holmely

Forkæl dig selv med natur og fordybelse

Her er muligheden for at stemple ud fra hverdagen i et døgn for at finde ro og fordybelse i naturen. Lade dig forkæle med en oplevelse ud over det sædvanlige i det smukke midtjyske landskab, hvor alt er lagt tilrette for dig. Du skal kun koncentrere dig om at nyde.

Samtidig kan du prøve, hvad skrivning kan gøre for dig – og hvis du ikke har skrevet før (sådan ‘bare’ for at skrive): At du sagtens kan skrive.

Skriv i fred og ro med vandresko på

Vi skal vandre ved Bryrup Langsø og bo på det hyggelige Holmely. Bruge skrivning i naturen som redskab for at få klaret tankerne. På Holmely vil Heidi Holm sørge for os med mad over bål og hygge i det tidlige efterår.

På den Writers Walk, du kommer med på, er der fokus på dig, og hvordan du har det. Det skal handle om at være i nuet og at opleve, hvordan skrivning i naturen giver ny energi og forståelse af, hvor du er i livet. Vi kommer til at vandre ca. 14 km med fem skrivepauser undervejs. En del af vandringen foregår som Silent Walk. På andendagen laver vi to skriveøvelser, hvoraf den ene er opsamling på retreatet.

Mere om retreatet:

Tid: Mandag den 19. september 2022 kl. 10 – tirsdag den 20. september 2022 kl. 11

Sted: Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup

Retreatet inkluderer:

  • Overnatning i et af Holmelys tilbud (treetop shelter, glampingtelt, anneks eller værelse – du vælger selv efter først-til-mølle-princippet)
  • Fuld forplejning: Frokost (sandwich og vand på vandreturen), kaffe og kage, bålmad (som vi laver sammen), morgenmad
  • Writers Walk på retreat (skrivematerialer og facilitering)

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du bliver forkælet, men samtidig er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max 10 deltagere (min. fire deltagere)

Guide/facilitator: Cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Vært: Heidi Holm, Holmely

Pris

Kun 1.895 kr. inkl. moms (tillæg på 300 kr. for enkeltværelse)

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen for at tilmelde dig. Du modtager bekræftelse hurtigst muligt herefter. Vær opmærksom på, at der kan gå op til et døgn.

Seneste tilmelding søndag den 11. september 2022.

Program for retreatet

Ankomst til Holmely mandag den 19. september 2022 kl. 10.

Efter velkomst og introduktion går vi mod Bryrup Langsø, hvor vi skriver og vandrer på en unik Writers Walk. Undervejs spiser vi den mad, vi har med.

Midt på eftermiddagen er vi tilbage på Holmely, hvor der er indtjekning i de forskellige overnatningsmuligheder. Der er tid til et hvil efter dagens vandring og skrivning.

Sammen tilbereder vi et lækkert aftensmåltid over bål.

Aftenen tilbringer vi sammen omkring bålet. Sandsynligvis med en røverhistorie eller to.

Tirsdag morgen serveres en lækker morgenmad.

Vi laver en opsamling på retreatet med en lille vandring og et par øvelser før afsked og udtjekning tirsdag den 20. september kl. 11.

Holmely - madlavning
Book din plads nu!

Retreat på Holmely

Mandag den 19. september 2022 kl. 10 – tirsdag den 20. september 2022 kl. 11

Vælg mellem overnatning i:

Tillæg på 300,- kr. for eneværelse – skriv i tilmeldingsfeltet, hvis du ønsker det.

Holmely - bålhygge
Hvis du længes efter ro, at genfinde din lyst til at skrive, formidle eller blot sætte ord på det der fylder, betyder og banker på, kan en Writers Walk vise vejen og måske åbne op for noget uforløst i dig.
Heidi Gøta

Pædagog

Holmely - Bryrup Langsø skrivestop

Writers Walk

En Writers Walk kan hjælpe dig med at lukke munden på den indre kritiker, der fortæller dig, at du ikke er god nok til at skrive. I stedet lærer du, hvordan du altid kan komme videre med at skrive.

Som deltager skal du bare møde op med et åbent sind. Klar til at lade dig udfordre og mærke ordene strømme ud af dig. Du vil blive overrasket over, hvad der kommer frem, når du får de rette betingelser for at skrive.

Treetop - Holmely - overnatning

Holmely – overnatning i bakkelandet

Holmely er et unikt sted, hvor alle kan føle sig trygge ved at tage ud og overnatte i den danske natur. Her skabes minder og lugten af bål og jord tages med hjem i rygsækken.

Heidi har tidligere rejst som backpacker rundt i Europa, Afrika, USA, Canada og Mexico og har flere rygsække fuld af fortællinger.

Tilmeld dig "Retreat på Holmely" her

13 + 7 =

Skrivende i skoven - Writers Walk

Betingelser i forbindelse med køb hos Writers Walk

Ved tilmelding skal du angive en personlig mailadresse, som anvendes til udsendelse af kvittering, program og evalueringsskema. Vær opmærksom på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

Tilmeldingen er bindende, og deltagergebyret refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan tilmeldingen overdrages til en anden. Writers Walk skal have besked om overdragelse af tilmelding hurtigst muligt på mail: kontakt@writerswalk.dk.

Betaling sker efter modtagelse af bekræftelse og faktura på Mobilepay: 649092.

Aflysning/flytning af Writers Walk-aktivitet

Writers Walk forbeholder sig ret til at flytte en Writer's Walk eller andre aktiviteter til en anden dag i tilfælde af dårligt vejr (fx dagsregn), som umuliggør gennemførelsen af udendørs aktivitet. Deltagerne får mulighed for at vælge en anden, tilsvarende Writer's Walk, hvis den nye dato ikke passer.

I tilfælde af aflysning pga. sygdom eller andet uforudset fra kursusholders side, refunderes det fulde beløb til deltagerne.

Fotografering under kurser og aktiviteter

Writers Walk forbeholder sig mulighed til at tage billeder i forbindelse med kurser og aktiviteter. Hvis du som deltager ikke ønsker at blive fotograferet, bedes du give besked inden kursets start. Billederne bruges på www.writerswalk.dk og evt. i trykte materialer.

Overtegning
Hvis der ikke er plads på en aktivitet, får du besked med det samme.

Yderligere information
Har du brug for uddybende information, er du velkommen til at kontakte Writers Walk på kontakt@writerswalk.dk eller tlf. 26 13 72 60.

Forbehold for ændringer
Writers Walk tager forbehold for ændringer og fejl.

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.