Oplev roen på en lille ø

Retreat på Bøgaa, Endelave

Tre dage midt i naturens ro

På Endelave har vi kun én ting, vi skal nå: Færgen. Og når først du er kommet hertil på dit retreat med Writers Walk skal du ikke nå den, før der er gået næsten tre dage.

Den 7.-9. juni 2023 får du muligheden for at tjekke ud fra pligter og opgaver. Du skal kun koncentrere dig om dig selv, og hvordan DU finder ro og fordybelse i naturen. Samtidig skal du prøve, hvordan skrivning kan blive en leg, når den er en del af en vandretur. Og hvis du ikke har skrevet før (sådan ‘bare’ for at skrive): At du sagtens kan skrive.

Skriv i fred og ro med vandresko på

I den smukke forsommer skal vi vandre på Endelave, hvor der aldrig er langt til vandet. Vi vil blandt andet gå en del af Kaninoen. Vi bruger skrivning i naturen som redskab for at få klaret tankerne.

Vi har et fast udgangspunkt på det hyggelige pensionat Bøgaa, hvor værtsparret Ena og Jørgen Ulvund sørger for lækker, primært økologisk forplejning. Om aftenen hygger vi om bålet i haven eller nyder sensommernatten.

På den Writers Walk, du kommer med på, er der fokus på dig, og hvordan du har det. Det skal handle om at være på en ø, og hvad du kan hente i naturens ro. Vi kommer til at vandre ca. 10-15 km pr. dag med flere skrivepauser undervejs. Nogle af vandringerne (eller dele af dem) foregår som Silent Walk.

Tilbage til oversigten over alle vandringer

Mere om retreatet:

Tid: Onsdag den 7. juni 2023 kl. 8.20 – fredag den 9. juni 2023 kl. 15.55 (afgang og ankomst i Snaptun)

Sted: Pensionat Bøgaa, Øvre 55, 8789 Endelave

Retreatet inkluderer:

  • Overnatning i et af Bøgaas tilbud (værelse, shelter eller hængekøje i bålhytte – du vælger selv efter først-til-mølle-princippet)
  • Fuld forplejning: Tre x frokost (sandwich og vand på vandreturene), to x kaffe og kage, to aftensmåltider (á to retter + et glas vin), to x morgenmad
  • Writers Walk (skrivematerialer og facilitering) og guidede vandreture rundt på Endelave

Målgruppe: Dig, der trænger til en pause fra hverdagen, hvor du bliver forkælet, men samtidig er aktiv med både krop og sjæl.

Deltagerantal: Max otte deltagere (min. fire deltagere)

Guide/facilitator: Cand. mag. Birgit Juel Martinsen, Writers Walk

Pris

3.995 kr. inkl. moms (tillæg på 400 kr. for enkeltværelse)

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen for at tilmelde dig. Du modtager bekræftelse hurtigst muligt herefter. Vær opmærksom på, at der kan gå op til et døgn.

Seneste tilmelding tirsdag den 30. maj 2023

Program for retreatet

Du får tilsendt færgebillet og skal selv sørge for at komme til Endelave med færgen fra Snaptun Færgehavn. Jeg tager imod dig på Endelave havn. Herfra tager vi den første vandretur til Bøgaa, vores pensionat i udkanten af naturområdet Øvre.

Efter frokost tager vi den første Writer’s Walk med skrivematerialer i rygsækken. Når vi kommer tilbage, er der tid til et hvil før aftensmaden. 

Torsdag tager vi frokosten med os og tager på en længere Writer’s Walk. Vi går en del af Kaninoen og besøger Lægeurtehaven i udkanten af Endelave By.

Fredag samler vi op på de øvelser, vi har været igennem i løbet af retreatet. Vi spiser frokost på Bøgaa, før vi går tilbage til havnen og tager færgen tilbage til fastlandet.

Der vil være lagt tid ind til pauser og hvil undervejs, så du får tid til at slappe af og nyde den dejlige have og naturen omkring Bøgaa. Eller tid til at skrive, hvis det er dét du har lyst til.

Der kan ske ændringer i programmet, så det tilpasses vejrliget.

Book din plads nu!

Retreat på Bøgaa, Endelave

Onsdag den 7. juni 2023 kl. 8.20 – fredag den 9. juni 2023 kl. 15.55
(afgang og ankomst i Snaptun)

Vælg mellem overnatning i:

  • Værelse
  • Shelter
  • Hængekøje i bålhytte

Tillæg på 400,- kr. for eneværelse – skriv i tilmeldingsfeltet, hvis du ønsker det.

Giv et gavekort

Hvis du vil give en bæredygtig gave, der forandrer og glæder. Læs og bestil her.

Ø-livets ro - klaplåge
Hvis du længes efter ro, at genfinde din lyst til at skrive, formidle eller blot sætte ord på det der fylder, betyder og banker på, kan en Writers Walk vise vejen og måske åbne op for noget uforløst i dig.
Heidi Gøta

Pædagog

writers-walk-endelave-david-jervidal

Writers Walk

En Writers Walk kan hjælpe dig med at lukke munden på den indre kritiker, der fortæller dig, at du ikke er god nok til at skrive. I stedet lærer du, hvordan du altid kan komme videre med at skrive.

Som deltager skal du bare møde op med et åbent sind. Klar til at lade dig udfordre og mærke ordene strømme ud af dig. Du vil blive overrasket over, hvad der kommer frem, når du får de rette betingelser for at skrive.

Bøgaa - bålhytte

Bøgaa – Endelaves hyggelige pensionat

Bøgaa ligger 4 km fra Endelave by med udsigt til Røsnæs og Samsø. Her er fred og ro – og masser af kaniner.

Værtsparret Ena og Jørgen bor fast på Endelave og har siden de flyttede til øen i 2019 restaureret Bøgaa til en fantastisk perle.

Tilmeld dig "Retreat på Bøgaa, Endelave" her

12 + 13 =

Skrivende i skoven - Writers Walk

Betingelser i forbindelse med køb hos Writers Walk

Ved tilmelding skal du angive en personlig mailadresse, som anvendes til udsendelse af kvittering, program og evalueringsskema. Vær opmærksom på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

Tilmeldingen er bindende, og deltagergebyret refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan tilmeldingen overdrages til en anden. Writers Walk skal have besked om overdragelse af tilmelding hurtigst muligt på mail: kontakt@writerswalk.dk.

Betaling sker efter modtagelse af bekræftelse og faktura på Mobilepay: 649092.

Rabatter og tilbud kan ikke kombineres.

Aflysning/flytning af Writers Walk-aktivitet

Writers Walk forbeholder sig ret til at flytte en Writer's Walk eller andre aktiviteter til en anden dag i tilfælde af dårligt vejr (fx dagsregn), som umuliggør gennemførelsen af udendørs aktivitet. Deltagerne får mulighed for at vælge en anden, tilsvarende Writer's Walk, hvis den nye dato ikke passer.

I tilfælde af aflysning pga. sygdom eller andet uforudset fra kursusholders side, refunderes det fulde beløb til deltagerne.

Fotografering under kurser og aktiviteter

Writers Walk forbeholder sig mulighed til at tage billeder i forbindelse med kurser og aktiviteter. Hvis du som deltager ikke ønsker at blive fotograferet, bedes du give besked inden kursets start. Billederne bruges på www.writerswalk.dk og evt. i trykte materialer.

Overtegning
Hvis der ikke er plads på en aktivitet, får du besked med det samme.

Yderligere information
Har du brug for uddybende information, er du velkommen til at kontakte Writers Walk på kontakt@writerswalk.dk eller tlf. 26 13 72 60.

Forbehold for ændringer
Writers Walk tager forbehold for ændringer og fejl.

Kom med

Writers Walk sætter fokus på lysten og modet til at skrive.
Prøv en Writers Walk

Prøv en Writers Walk

Få en video tilsendt, hvor jeg guider dig på en Writers Walk. Videoen koster dig kun din mailadresse.

Og du får derudover en masse tips til at skrive og vandre. 

Tak! Nu skal du bare bekræfte din tilmelding i mailen, jeg har sendt til dig.